Gespot: HASHTAG GENIETEN – jong, ambitieus en blut

HASHTAG GENIETEN – jong, ambitieus en blut from BLAUHAUS Producties on Vimeo.

HASHTAG GENIETEN – jong, ambitieus en blut.

Een filosofisch onderzoek naar de generatie en tijdsgeest van nu. De generatie die een brug slaat van de inbelverbinding naar google glass: een verandering van tijdgeest. Maar wat houdt deze verandering in?

Naar een antwoord op deze vraag zijn wij op zoek, misschien wel net zo hard als jullie dat zijn. De komende maanden posten we video blogs in onze Group op Vimeo met hierin onze bevindingen. Deze bevindingen zullen uiteindelijk worden gemonteerd in de documentaire HASHTAG GENIETEN.

Wij zijn BLAUHAUS producties, bestaande uit Aletta Top, Isa Veenstra en Johanneke Dijkstra. Elk vanuit een verschillende insteek en visie geven we invulling aan het onderzoek. Overeenkomst? We zijn jong, ambitieus en blut.

Benieuwd? Of wil jij ook bijdragen aan ons onderzoek en wil je zelf bevindingen vloggen? Word dan lid van de Group HASHTAG GENIETEN op Vimeo: vimeo.com/groups/hashtaggenieten en upload jouw video*

Het onderzoek duurt t/m 1 november 2014. Dit is de releasedatum van de documentaire HASHTAG GENIETEN.

Houd ook Facebook in de smiezen: facebook.com/pages/Hashtag-Genieten/

Isa Veenstra, Aletta Top en Johanneke Dijkstra

*Wanneer je beelden upload in de Group HASHTAG GENIETEN is de kans groot dat je in de uiteindelijke documentaire terecht komt. Zit je haar goed?

© BLAUHAUS Producties