Verzoek!

flesAls co-samensteller van een cd die als onderwerp “recreatief drinken” heeft, ben ik benieuwd of er mensen zijn die nog tips hebben voor enkele geschikte nummers. Ik ben voornamelijk opzoek naar nummers die de oer-emotie van het uit de ban springen vertolken, daarbij mag het ook gaan om nummers die hier juist kritiek op geven of op een of andere manier iets met het recreatieve drinken iets van doen hebben. Mijn eigen lijst is als volgt:

(titel, artiest;) Alkohol, die Ärzte; Zhiraf, Vladimir Vysotsky; Kein Alkohol ist auch keine Lösung, die Toten Hosen; Dirty Old Town, the Pogues; Ik drink/we zullen door gaan, Ramses Shaffy; Foei foei foei, Raymond van het Groenewoud; I’ll never drink again, ALexander Curly; 15 minutes, The Strokes; Wat zullen we drinken, Bots; The Piano has been drinking, Tom Waits; Kalinka, Tocotronic;

Suggesties? Schrijf een comment!

2 Comments

  1. Saturday NIght, of de Scheet, van Hman Brood, geeft wel een goede invulling op de cd. Ik weet niet of er gedronken wordt, maar allicht kun je ook van je bierscheet een donderslag maken, logisch toch. . .

Comments are closed.